Flagging på verftet - Fredriksvern Verft

Fredriksvern Verfts Venner (FVV)
FVV
Gå til innhold
Flagging

*********************************************************************************************
 

Flagglister for mars og april 2023.

Det er fortsatt noen som ikke har hentet sin Flaggvin – årgang 2022. Passer det for deg, er det alltid folk på kontoret i Kadettbrakk på mandager mellom kl 1000 og 1400. Bare spør noen om jeg ikke er der! Som før gjelder reglene om at dersom det forventes vindhastighet over 7 – 8 m/s, så bruker vi stormflagget. Yr.no og «Stavernsøya» som stedsvalg er et fint sted å sjekke forventet vindforhold.

Minner om at du benytter plakaten som henger i flaggbua angående parkeringstillatelse, når du parkerer bilen mens du heiser/firer flagget.

Etter et par henvendelser fra dere flaggere, som synes det er glatt/bratt å komme seg opp til flaggstanga, har jeg vært i kontakt med Festningsforvalteren om muligheten for å anlegge en trapp opp vollen. Forslaget ble godt mottatt og vil bli vurdert, men så har vi jo dette elementet om at verftet er fredet. Vi får se hva som er mulig!?

Fredriksvern Verft, 15. februar 2023

Terje Skjølberg
Flaggansvarlig
Mob 95928208


Flagglister for januar og februar 2023.
 
Opp kl. 0900, og ned med stigende klokkeslett. Det går sakte, men sikkert, mot lysere tider!

Flaggvinen for 2022 er ankommet Kadettbrakka og kan hentes mandag 12 des i tidsrommet kl 1000 – kl 1400, evt onsdag 14 des i tidsrommet kl 1800 - kl 2000.

Benytter anledningen til å takke dere alle for innsatsen gjennom 2022, og ønsker alle en fredelig og god julehelg.

Så går vi inn i årets to første måneder, en periode som fremdeles kan være krevende med tanke på vær og vind. Som før gjelder reglene om at dersom det forventes vindhastighet over 7 – 8 m/s, så bruker vi stormflagget. Yr.no og «Stavernsodden» som stedsvalg er et fint sted å sjekke forventet vindforhold.

Vi er så heldige å ha fått med oss 3 nye flaggere – Einar Christiansen, Bjørn Johansen og Terje Thorsen! Alle tre flagger hver måned, hjertelig velkommen til dere!

NB. Som kjent sendes det ut en påminnelse om flagging til den enkelte kl 1900 kvelden før flagging. Dersom du har byttet flaggdag med en annen – husk å videresende denne påminnelsen til den du har byttet med.

Ønsker dere alle et RIKTIG GODT NYTT FLAGGÅR!!

Fredriksvern Verft, 6. desember 2022
Terje Skjølberg
”Flaggkommandør”FVV - Siden oppdatert: 26-03-2023
Tilbake til innholdet