Flagging på verftet - Fredriksvern Verft

Fredriksvern Verfts Venner (FVV)
FVV
Gå til innhold
Flagging

*********************************************************************************************
 
Flagging oktober

Flagglister for september og oktober 2022.
 
Opp kl. 0800 og ned med sola !
 
Det går mot mørkere tider, og det betyr endringer i de faste flaggtidene. Jeg måtte sende ut korrigeringer av flaggtider for firing av flagget de siste dagene i august – flott at dere fulgte opp det, og flott at en av våre trofaste flaggere gjorde meg oppmerksom på dette!
 
Fortsatt er det viktig å følge med på vindvarselet, og på denne tiden av året kan det jo blåse litt, særlig når hummerfisket starter.
 
Som før gjelder reglene om at dersom det forventes vindhastighet over 7 – 8 m/s, så bruker vi stormflagget. Yr.no og «Stavernsodden» som stedsvalg er et fint sted å sjekke forventet vindforhold.
 
Minner om at det igjen er åpent i Kadettbrakka som tidligere på mandager, fra kl 1000 – 1400, og du er hjertelig velkommen.
 
NB. Sjekk at telefonnummeret ditt er korrekt, og rapporter tilbake eventuelle feil. Dette er spesielt viktig med tanke på sms varslingen.
 
Fredriksvern Verft, 18 august 2022
 
Terje Skjølberg
”Flaggkommandør”


Flagglister for november og desember 2022.

Opp kl. 0900 og ned med sola !

Da går vi inn i perioden hvor flagget skal opp klokken 0900 hver dag. Samtidig ser vi at flagget fortsatt skal ned med sola, noe som betyr fallende tider fram til medio desember, da stiger sola igjen.

Fortsatt er det viktig å følge med på vindvarselet, og på denne tiden av året kan det jo blåse litt.

Som før gjelder reglene om at dersom det forventes vindhastighet over 7 – 8 m/s, så bruker vi stormflagget. Yr.no og «Stavernsøya» som stedsvalg er et fint sted å sjekke forventet vindforhold.

Minner om at det er åpent i Kadettbrakka som tidligere på mandager, fra kl 1000 – 1400, og du er hjertelig velkommen.

NB. Sjekk at telefonnummeret ditt er korrekt, og rapporter tilbake eventuelle feil. Dette er spesielt viktig med tanke på sms varslingen.
Jeg kan forsikre om at årets flaggvin er på flaske – informasjon om hentedager vil komme. GOD FLAGGING!

Fredriksvern Verft, 19 oktober 2022

Terje Skjølberg
”Flaggkommandør”FVV - Siden oppdatert: 05-11-2022
Tilbake til innholdet