Flaggheising - Fredriksvern Verfts Venner (FVV)

Go to content

Flaggheising

 
Heising og firing av flagget på verftet gjøres på dugnad av foreningens medlemmer. Vi trenger flere frivillige til denne oppgaven, og interesserte kan ta kontakt med Olav Bjørnflaten.


Flagglister for mars og april 2019. Opp kl 0800, og ned med stigende klokkeslett frem til og med 25. april. Etter denne dato skal flagget fires kl 2100. Husk også at vi går over til sommertid natt til 31. mars.

Hei igjen alle flaggere!
Jeg starter med en god nyhet. Vi kan presentere hele fire nye flaggere:

Arne Hellenes
Arne Ekeberg
Jarle Pedersen
Halgeir Haakonsen
Dere er alle hjertelig velkommen i flaggjengen.

Vi må dessverre si takk for jobben til Peter Nissen og Jarle Skogheim, som trekker seg etter svært mange år som flaggere. Alder og sviktende helse krever sitt. Jeg takker begge to på vegne av FVV, for strålende innsats.

Det innføres et nytt parkeringssystem for den historiske delen av verftet. Flaggerne vil få en meget tilfredsstillende ordning når systemet iverksettes. Jeg går ikke i detalj nå, men alle vil få en grei beskjed i god tid før ordningen settes i kraft.

Som før gjelder reglene om at dersom det forventes vindhastighet over 7 – 8 m/s, så bruker vi stormflagget. Yr.no og «Stavernsodden» som stedsvalg er et fint sted å sjekke forventet vindforhold. Likeledes vår kontortid på mandager fra kl 1000 – 1400. Stikk gjerne innom

Til slutt vil jeg minne dere på årsmøtet 6. mars kl 1800 i auditoriet skur 16.
 
God flagging.

Fredriksvern verft, den 20. februar 2018
Olav Bjørnflaten
”Flaggkommandør”
40067106
Sist oppdatert 14.03.2019
Back to content